Errors fent la inscripció
  • {{e}}
Resguard de la preinscripció


Període d'inscripció
El formulari d'inscripció estarà actiu del 21 de maig al 3 de juny.
Dades inicials
Tastets
Dia Hora Preu
{{C.Curs}} [+info]
{{C.T_Disponible}}
{{C.Grup}} {{C.Horari}} {{C.Quota}}€
* Els cursos suspesos, fora de termini o plens, no es poden escollir i es mostren com a "no disponibles". Per a obtenir més informació sobre aquests cursos, contacteu amb El Galliner.
Dades de l'alumne
Autoritzacions
El Galliner envia informació de les seves activitats o iniciatives a persones que hi estiguin interessades. Ens autoritza a enviar-li aquestes informacions?*
Finalitzar la preinscripció
 Confirmo que les dades entrades són correctes
D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, l’informem que les dades personals recollides en el moment de la seva preinscripció al Centre de formació teatral El Galliner, o bé altres dades que ens proporcioni en el decurs de la seva estada i participació a les activitats del Centre, seran incorporades a un fitxer de l’Associació Gironina de Teatre, creat amb les finalitats d’organització i administració, seguiment de les activitats dels alumnes i acreditació de la formació impartida. L’informem també que les seves dades seran comunicades a entitats asseguradores amb qui l’Associació ha concertat els serveis en compliment de la normativa vigent.

En el cas que la seva sol·licitud de preinscripció no hagi estat admesa, les seva dades seran eliminades dels nostres fitxers a data 31 de desembre de l’any en curs.
Centre de formació teatral El Galliner · Tel. 972 20 58 84 · elgalliner@elgalliner.cat · www.elgalliner.cat · C. Dr. Gaspar Casal, 5 (Casa de Cultura de Girona) · 17001 · GIRONA